Агенция САСИТ БГ гр - Варна

Изпрати файл

  1. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days

twitter
My status

Hашият Екип

изтеглен файл Ваня Кралева – Английски език
В екипа на „САСИТ.БГ” от създаването на фирмата през 2010 г. Стреми да налага нови стандарти в областта на преводите и легализациите на българския пазар и според нуждата на клиентите. Незаменим посредник между интересите и удовлетворението на клиента и просперитета на Агенцията. Завършила  Икономически университет –Варна.
изтеглен файл (3) Тодор Йорданов – Английски език
Дългогодишен служител на „„САСИТ.БГ” Превежда и редактира документи от и на английски език в широк тематичен кръг и с оптимално качество на крайния продукт. Завършил Технически университет.
изтеглен файл (6) Галинка Бойкинова – Руски език
Има значителен опит като преводач на документи от различно естество и без ограничение от сложността на превода. Работи в екипа на Агенцията от самото и създаване. Специалност Международни икономически отношения Завършила в Икономически университет –Варна.
 изтеглен файл (5)  Станислав Славов – Немски език
Има значителен опит като преводач и редактор на документи както на общи, така и на специализирани текстове в различни области от и на немски език. Професионализмът е негова запазена територия. Завършил  Софийски университет „Св. Климент Охридски.
 изтеглен файл (9) Калина Димитрова – Турски и  Руски език
Притежава значителен опит в сферата на преводи от  и на турски и руски език.Превежда документи от различен тип и сложност. Поддържа високо ниво на преводите. Завършила Педагогически Факултет в  Шуменски  университет “Епископ Константин Преславски“
 изтеглен файл (8) Мериан  Шаиб – Турски и Руски език
Превежда и редактира документи от и на турски и руски език, в широк тематичен кръг. Носи отговорност за съдържателното, терминологичното и езиково единство и коректност на преводните текстове, както и за качеството на крайния продукт. Стриктна и отговорна в работата си, доказва лоялност и преданост към компанията. Завършила Педагогически Факултет в  Шуменски  университет “Епископ Константин Преславски“.
 изтеглен файл (11) Севдалина Чакърова – Немски език
Доказан професионалист в бранша. Превежда от и на немски език.  Всички преводи   са с високи стандарти и  в съответствие с най-добрите международни практики. Завършила висшето си образование в  Икономически университет –Варна.
 изтеглен файл (7) Елица Ганева – Английски език
Работи в екипа на Агенцията от  2011 г. Специалист в областта на преводи от и на английски език. Предлага високо качество на услугата-превод, която извършва.  С професионализъм  и компетентност подкрепя  фирмената политика по контрол на качеството.  Многообещаващ представител на младото поколение,  енергична,  устремена.  Завършила  Русенски университет “Ангел Кънчев“,  юридически факултет.
 изтеглен файл (1) Здравка Стойчева Стоева – Руски език
С дългогодишен опит в сферата на преводите- писмени и устни. Превежда текстове с най-разнообразна тематика – икономическа, правна, лични и фирмени документи, техническа и др. Стриктна и отговорна в работата си. Завършила е Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий”- Руска филология.
 изтеглен файл (2) Яна Красимирова Янкова–Руски и Английски езици
Превежда и редактира документи от руски и английски език на български език и обратно, в широк тематичен кръг. Носи отговорност за верността и точността на преведените текстове. Стриктна и отговорна в работата си. Завършила е Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”- филологически факултет
 13023577_225622594471245_834731976_n Емилия Иванова Кючукова – Френски език
Превежда и редактира документи от и на френски език,   като част от екипа на  „САСИТ БГ“ от 2010г. Извършва професионални и висококачествени преводи, отговарящи на политиката на Агенцията. Завършила Висшето военноморско училище, специалност Корабоводене.
 изтеглен файл (10) Тарек Махмуд – Арабски език
Има над 10-годишен опит в областта на преводите.  Работи в  екипа на „САСИТ БГ” от създаването на фирмата през 2010 г. Извършва качествени и професионални преводи от и на арабски език. Целият му професионален опит е свързан с преводаческа дейност, което му  дава уменията и компетентността, необходими за заеманата  отговорна позиция.  Стриктен  и отговорен  в работата си, демонстрира лоялност и преданост към компанията. Завършил Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност –филология.
logo-eulogia images images FHCGSQg0_400x400
 © 2006-2015 Всички права запазени САСИТ е търговско име на САСИТ БГ Регистрирана-гр.Варна номер 148121009.Седалище:гр - Варна ул.“ Ген. Цимерман“ 12 Партер 25.
Преводи Варна Преводи Варна,Легализации - Агенция САСИТ БГ Варна