Агенция САСИТ БГ гр - Варна

Изпрати файл

  1. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days

twitter
My status

За нас

Специализирана Агенция за преводи и легализация „СА СИТ БГ– Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи. Агенцията предлага преводи от и на 30 езика и легализация на документи. Ние работим активно с повече от 40 висококвалифицирани  преводачи, специализирани в различни области. Всички преводачи подписват декларация, удостоверяваща верността на превода и гарантирано неразгласяване на информацията от преведения текст.

Екипът на „САСИТ БГ”работи:

С максимална гъвкавост за постигане на общата цел. Осигурява перфектна координация между различните звена: клиент – преводач – редактор – оформление – куриер – клиент. Точно и коректно изпълнява поръчката в процеса на целия превод.

Преводи Варна

Отговорност и гаранции при предоставяне на качество:

Внимателно анализираме  текстовете, формата на файла, графичния дизайн и правим избор на преводач или екип от преводачи.  Предлагаме редакционен преглед и строго контролиране на определените  срокове.

Екипът на Агенция „ „САСИТ БГ” гарантира качество, точност и ефективност за вашите поръчки. Предоставяме консултации по оформление, превод и легализация на официални документи, които осигуряват признаването във всяка страна.  Гарантираме  високо качество на крайния продукт.  Всички преводи на езиците, които предлагаме,  са в съответствие с най-високите стандарти и най-добрите международни практики.

Сигурност:

Не разпространяваме информацията, която сте ни поверили. Всички документи и лични данни ще бъдат обработвани съгласно Закона за защита на личните данни
Оригиналите на документите ви не напускат нашия офис и не съществува възможност от загуба. Агенция за преводи „САСИТ.БГ”предлага преводачески услуги на различни езици на най-ниските цени. Ако имате нужда от превод на документ, без значение от областта, не се колебайте да се свържете с нас на адреса на офиса.

logo-eulogia images images FHCGSQg0_400x400
 © 2006-2015 Всички права запазени САСИТ е търговско име на САСИТ БГ Регистрирана-гр.Варна номер 148121009.Седалище:гр - Варна ул.“ Ген. Цимерман“ 12 Партер 25.
Преводи Варна Преводи Варна,Легализации - Агенция САСИТ БГ Варна